Posibilitățile de cazare sunt create pe măsura dorințelor și așteptărilor tale. Poți alege să îți faci sejurul într-o casă plutitoare, un bungalou plutitor sau poți alege corturile special amenajate pentru o experiență intensă în natură.

Condițiile de cazare se ridică la cele mai înalte standarde calitative. Beneficiezi de confort sporit, cu tehnologie și tehnică la îndemână. Camerele sunt adaptate atât pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii.

Acordăm atenție fiecărui detaliu, spațiile de cazare oferindu-ți unicitate și distincție în speranța că vei petrece clipe memorabilela ZagaZaga.

Toate bungalourile și căsuțele plutitoare dispun de două paturi (unul matrimonial la parter și unul pentru copii, la etaj/mansardă). Pentru cel de-al doilea pat, se percepe o taxa de 30 lei/noapte.

Primim vouchere de vacanță (atât cele fizice, cât și cele în format electronic). Voucherele de vacanță pot fi folosite și la restaurantele noastre doar în cazul în care sunteți cazați în complex.

Efectuând o rezervare în resortul nostru, sunteți de acord atât cu politica de anulare, cât şi cu termenii şi condiţiile aplicabile sejurului.

Dacă doriti să revedeți, să modificați sau să anulați rezervarea, vă rugăm să rețineți ca această trebuie efectuată în conformitate cu politicile de anulare, neprezentare sau (pre)plată sau nu veți avea dreptul de a vă fi rambursată suma (pre)platită.

Vă rugăm să luați în considerare că suma (pre)platită va fi rambursată dacă anularea rezervarii se va face cu cel puţin 14 zile înainte de data începerii sejurului.

În condiţiile în care anularea rezervarii nu va fi efectuată conform politicii de anulare, data sejurului poate fi modificată în conformitate cu disponibilitatea resortului.

Bungalouri

Case plutitoare

Casa plutitoare

Casa plutitoare

Mai multe detalii Rezerva

Glamping