Posibilitățile de cazare sunt create pe măsura dorințelor și așteptărilor tale. Poți alege să îți faci sejurul într-o casă plutitoare, un bungalou plutitor sau poți alege corturile special amenajate pentru o experiență intensă în natură.

Condițiile de cazare se ridică la cele mai înalte standarde calitative. Beneficiezi de confort sporit, cu tehnologie și tehnică la îndemână. Camerele sunt adaptate atât pentru cupluri cât și pentru familiile cu copii.

Acordăm atenție fiecărui detaliu, spațiile de cazare oferindu-ți unicitate și distincție în speranța că vei petrece clipe memorabile în resortul ZagaZaga.

Toate bungalourile si casutele plutitoare dispun de doua paturi (unul matrimonial la parter si unul pentru copii la etaj/mansarda). Pentru cel de-al doilea pat se percepe o taxa de 30 lei/noapte.

Primim vouchere de vacanta (atat cele fizice cat si cele in format electronic). Voucherele de vacanta pot fi folosite si la restaurantele noastre doar in cazul in care sunteti cazati in complex.

Efectuand o rezervare in resortul nostru, sunteti de acord atât cu politica de anulare, cat şi cu termenii şi condiţiile aplicabile sejurului.
Dacă doriti să revedeti, modificati sau anulati rezervarea, va rugam sa retineti ca aceasta trebuie efectuata in conformitate cu politicile de anulare, neprezentare sau (pre)plata sau nu veti avea dreptul de a va fi rambursata suma (pre)platită.
Va rugam să luati în considerare că suma (pre)platită va fi rambursata dacă anularea rezervarii se va face cu cel puţin 14 zile înainte de data începerii sejurului.
În condiţiile în care anularea rezervarii nu va fi efectuata conform politicii de anulare, data sejurului poate fi modificată in conformitate cu disponibilitatea resortului.

Bungalouri

Case plutitoare

Casa plutitoare

Casa plutitoare

Mai multe detalii Rezerva